Skip to content

Brasserie & terras

Culinair genieten
in de brasserie

Brasserie & Terras

Lunchen, borrelen, dineren in onze brasserie of op ons overdekte terras. Onze uitgebreide menukaarten worden elk seizoen gewisseld en sluiten aan bij de wensen van onze gasten. Robuuste en eerlijke gerechten combineren met toegankelijke wijnen en ijskoude cocktails. Zakelijk of privé, voor elk moment zijn wij voor jullie geopend.

Openingstijden

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag

11:30 – Sluit
11:30 – Sluit
11:30 – Sluit
11:30 – Sluit
11:30 – Sluit
Gesloten
Gesloten

Culinair

Culinair genieten in onze intieme brasserie of op het mooie overdekte terras. Kies voor een lekkere lunch, een heerlijk diner of gezellig borrelen met vrienden en familie. Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan online de menukaarten en maak alvast je keuze. 

Groepen van 10 tot 35 personen

Iets te vieren met een klein gezelschap in een gezellige knusse ruimte? Wij bieden de mogelijkheid tot circa 35 personen om een gedeelte van de brasserie te benutten. Je kunt ervoor kiezen om te dineren in buffetvorm of in de vorm van een vast keuzemenu van onze menukaart. Bestaat de groep uit meer dan 35 personen, raden wij jullie aan te informeren naar onze grotere feestzaal. 

Diner

Drankjes

Paasmenu

So high!

Gezellig met vrienden of familie genieten van heerlijke arrangementen. Ook voor grote groepen mogelijk. Alleen op reservering

High Tea 19.50 p.p.

Etagères gevuld met soepjes, broodjes, huisgemaakte hapjes en diverse theesoorten

High Wine 26.50 p.p.

Drie rondes van heerlijke wijnen en bijpassende hapjes

 

High Beer 26.50 p.p.

Vier speciaalbiertjes met bijpassende hapjes

Bekijk ook...

Naast de brasserie is ook het cafetaria dagelijks geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11:30 uur voor heerlijke (vega)snacks en een snelle hap. Bovendien heeft Brabantse Land een feestzaal tot beschikking voor grotere groepen. Bekijk alle andere mogelijkheden! 

Reserveer nu bij Brabantse Land
brabantseland_stappenshoppen-(26-van-95)

Cafetaria is alleen geopend voor afhaal tot 28 april

Door het coronavirus is onze cafetaria beperkt geopend en is er alleen afhaal mogelijk. Bel telefonisch je bestelling door via 0183441260 vanaf 11:00 uur in de ochtend. Afhaaltijden:

Vrijdagen 12:00-14:00 & 16:30-20:00u

Zaterdagen 16:30-20:00u

Zondagen 16:30-20:00u 

BRASSERIE EN FEESTZAAL

Helaas is onze brasserie en feestzaal niet geopend tot 28 april. Afspraken voor bezichtigingen van onze locatie voor toekomstige bruidsparen of feesten is mogelijk. U kunt een afspraak maken via [email protected]

Wij hopen iedereen in goede gezondheid binnenkort weer te verwelkomen in ons nieuwe mooie pand. Wees sterk en zorg voor elkaar.

cadeaubonnen

Ondanks de sluiting proberen we met alles wat mogelijk is deze lastige tijd door te komen. Daarom kun je een cadeaubon bestellen die je na de heropening weer kan verzilveren.