Skip to content

Elke vrijdag & zaterdag na het diner cocktailnight

Brasserie, borrelbar & terras

Brasserie, borrelbar & terras

Lunchen, borrelen, dineren in onze brasserie of op ons overdekte terras. Onze uitgebreide menukaarten worden elk seizoen gewisseld en sluiten aan bij de wensen van onze gasten. Robuuste en eerlijke gerechten combineren met toegankelijke wijnen en ijskoude cocktails. Zakelijk of privé, voor elk moment zijn wij voor jullie geopend.

Openingstijden

Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Dinsdag

11:30 – 22:00
11:30 – 22:00
11:30 – 01:00
11:30 – 01:00
11:30 – 22:00
Gesloten
Gesloten

Menu

Culinair genieten in onze intieme brasserie of op het mooie overdekte terras. Kies voor een lekkere lunch, een heerlijk diner of gezellig borrelen met vrienden en familie. Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan online de menukaarten en maak alvast je keuze.

Groepen van 10 tot 50 personen

Iets te vieren met een klein gezelschap in een gezellige knusse ruimte? Wij bieden de mogelijkheid tot circa 50 personen om een gedeelte van de brasserie te benutten. Je kunt ervoor kiezen om te dineren in buffetvorm of in de vorm van een vast keuzemenu van onze menukaart. Bestaat de groep uit meer dan 50 personen, raden wij jullie aan te informeren naar onze grotere feestzaal. 

So high!

Gezellig met vrienden of familie genieten van heerlijke arrangementen. Ook voor grote groepen mogelijk. Alleen op reservering

High Cocktail 49.50 p.p.

Cocktailtoren van 3 huisgemaakte cocktails p.p. met een luxe borrelplank to share

High Tea
25.50 p.p.

Etagères gevuld met soepjes, broodjes, huisgemaakte hapjes en diverse theesoorten

High Wine & Beer 42.50 p.p.

Vijf rondes van heerlijke wijnen of biertjes met bijpassende hapjes

Bekijk ook...

Naast de brasserie is ook het cafetaria dagelijks geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11:30 uur voor heerlijke (vega)snacks en een snelle hap. Bovendien heeft Brabantse Land een feestzaal tot beschikking voor grotere groepen. Bekijk alle andere mogelijkheden! 

Reserveer nu bij Brabantse Land