Skip to content
Voor een gezonde werkomgeving

Bedrijfs­catering met liefde bereid

0
Broodjes
Bereid
0
Cateringen
verzorgd
brabantseland_stappenshoppen-(66-van-95)

Bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar werknemers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

Gezond eten is een mindset die gerealiseerd wordt door mensen bewust te maken van de voordelen van een gezonde levensstijl. Onze bedrijfscatering draagt hieraan bij. Zo koken onze koks elke dag vers op locatie en verleiden zij de lunchgasten met gezonde, eerlijke en lekkere gerechten.

 
  • Bedrijfsrestaurant
  • Maaltijdsalades
  • Broodjes
  • Smoothies
  • Bufetten
  • Borrelhapjes

Mogelijkheden

Bedrijfsrestaurant

Sinds februari 2018 runt Team Brabantse Land het bedrijfsrestaurant van de onderneming HAK B.V. Dagelijks verzorgen wij ontbijt, lunch, warme maaltijden & nachtfood. Alles wordt vers bereid in de bedrijfskeuken van HAK door onze keukenmedewerkers. Een bedrijf dat veel waarde hecht en zelfs financieel bijdraagt aan een gezonde werkomgeving van het personeel. 

Catering bestellen & bezorgen

Brabantse Land heeft een eigen bezorgservice voor allerlei mogelijkheden. Van cafétaria bestellingen tot aan borrelhapjes, salades, buffetten en taarten, zo ook voor bedrijven. Wij bezorgen tenten, meubilair, bars en veel meer. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken een offerte op maat. 

“Een gezonde en goede bodem voor harde werkers”

wat anderen zeggen

bruiloft-02

Wij hebben onze bruiloft hier gevierd en wij weten geen betere plek om het te vieren! Vanaf het begin tot het eind was het top verzorgd en echt een feest! Marcel en zijn team staan voor klantvriendelijkheid, hele goede service en niets is te gek. Het eten was ook geweldig. Onze gasten en wij hebben het hier nog over, net zoals jullie top team iedere keer weer benoemd wordt. Bedankt voor alles!

Sharleen en Merlin
foto-recensie-Annemiek-Vos

Afgelopen kerst samen met onze familie genoten van het kerstbuffet. Echt een aanrader, alles was heerlijk maar de Tiramisu was echt onze favoriet! Het buffet werd keurig volgens afspraak thuis bezorgd en opgehaald. Wat een service, echt Top! Marcel en zijn team nogmaals bedankt!

Annemiek Vos
foto-recensie-Linda Lievaart

Afgelopen zaterdag hebben we onze 12,5 jarige bruiloft in het Brabantse land gevierd. Alles was top geregeld! Van te voren hebben we met de familie daar heerlijk gegeten. We zijn niks tekort gekomen. En tijdens het feest was het ook goed geregeld! Mensen bedankt voor de goede zorgen! We hebben een superfeest gehad!

Linda Lievaart
Bruiloften

Echt een top locatie om je bruiloft te vieren. Alles wordt tot in de puntjes verzorgt en niks is te gek!! Wij hadden ons geen betere locatie kunnen wensen. Marcel en team jullie zijn super!!!

Demi Donkersloot – de Heus
Bruiloften

Top locatie! Onze bruiloft was tot in de puntjes geregeld!! Vriendelijk personeel, lekker eten en een top feestje!

Corina van Felius Vink
Neem vrijblijvend contact op
brabantseland_stappenshoppen-(26-van-95)

Cafetaria is alleen geopend voor afhaal tot 28 april

Door het coronavirus is onze cafetaria beperkt geopend en is er alleen afhaal mogelijk. Bel telefonisch je bestelling door via 0183441260 vanaf 11:00 uur in de ochtend. Afhaaltijden:

Vrijdagen 12:00-14:00 & 16:30-20:00u

Zaterdagen 16:30-20:00u

Zondagen 16:30-20:00u 

BRASSERIE EN FEESTZAAL

Helaas is onze brasserie en feestzaal niet geopend tot 28 april. Afspraken voor bezichtigingen van onze locatie voor toekomstige bruidsparen of feesten is mogelijk. U kunt een afspraak maken via [email protected]

Wij hopen iedereen in goede gezondheid binnenkort weer te verwelkomen in ons nieuwe mooie pand. Wees sterk en zorg voor elkaar.

cadeaubonnen

Ondanks de sluiting proberen we met alles wat mogelijk is deze lastige tijd door te komen. Daarom kun je een cadeaubon bestellen die je na de heropening weer kan verzilveren.