Skip to content
ruimte voor 50 tot 500 personen

Een memorabel bedrijfsfeest

0
Bedrijfsfeesten
verzorgd
0
Aantal keren
geproost
feest-partij-small-3

Bedrijfsfeesten

Kleine en grote bedrijfsfeesten vier je in onze feestzaal met een uniek overdekt buitenterras of bij jullie op locatie. Wij organiseren bedrijfsfeesten in meerdere vormen. Denk aan een sfeervol driegangendiner, een foodstandfestival, een dinnershow met live entertainment en artiesten, themafeest zoals een foute party of een personeelsborrel op ons terras met heerlijke hapjes en tafelgarnituren. Tal van mogelijkheden!

Arrangementen

Foodstand Festival

Geniet van ons feestelijk concept, het foodstand festival! Onze binnen- & buitenlocatie wordt geheel ingericht aan de hand van jullie wensen. Op ons sfeervol overdekte terras verzorgt ons keukenteam diverse foodstands met ieder een eigen thema. Zij zorgen niet alleen voor smaakvol eten, deze foodstands zijn ook een toevoeging voor de beleving en creativiteit van jouw gehele evenement. Met onze ruime keuze aan foodstands is elk gerecht mogelijk en wordt jouw event gegarandeerd een feestje.

Diner/barbecue

In het voorjaar of in de zomer is het sfeervol om op ons terras te dineren in informele sfeer. Denk hierbij aan een live cooking barbecue. Onze koks verzorgen heerlijke vlees- & visgerechten live van de grill met daarbij een buffet vol salades, warme gerechten en broodplanken.

Wijn- en Bierproeverij

Een leuke invulling van je bedrijfsfeest is een Wijn- en Bierproeverij met hapjes. Bij elke bier- of wijnsoort bereiden onze koks bijpassende hapjes. Geniet met al je collega’s van een gezellige avond vol plezier en lekkernijen. 

Bedrijfsquiz

Meerkeuzevragen, liedjes raden, woorden spellen, verhalen doorvertellen etc. Een gezellige quiz met alle medewerkers verdeeld in teams strijden tegen elkaar voor een leuke prijs.

Themafeest

Lekker uit je bol gaan op de foute party met collega’s, een dansje wagen op bekende hits uit de 60s/70s, een mooi gala waar iedereen prachtig gekleed is of een ouderwets gezellig Hollandse avond? Brabantse Land biedt op het gebied van thema feesten veel diversiteit. Bij alle themafeesten rekenen we een all-in prijs per persoon. We zorgen voor een mooi avondvullend programma compleet met eten, drinken, entertainment en zelfs vervoer! Ons personeel feest vrolijk mee en verschijnen geheel in stijl op het themafeest. Gezelligheid kent geen tijd!

Bedrijfsfeest op locatie

Liever een bedrijfsfeest op eigen locatie? Dat is mogelijk! Denk hierbij aan schuren, bedrijfspanden, kantoren, tuinen etc. De gehele aankleding, zoals partytenten, bars, tafels, stoelen, glazen verzorgen wij locatie. Wij komen graag met ons team jullie kant op. Bij interesse in een bedrijfsfeest op eigen locatie nodigen wij je graag uit om alle wensen te bespreken.

 

All-in prijs p.p.

Bij al onze bedrijfsfeesten wordt er een all-in prijs per persoon berekend. Zo kunnen wij de perfecte organiseren.

Reserveren

Wij verzorgen een avondvullend programma compleet met eten, drinken, entertainment en zelfs vervoer!

Aantal personen

Ons personeel feest vrolijk mee en verschijnen geheel in stijl op het feest. Gezelligheid kent geen tijd in Het Brabantse Land!

“Mijlpalen vieren of het juist even niet over werk hebben”

Veelgestelde vragen

Onze locatie is voorzien van een groot TV-scherm centraal in de zaal. Via onze HDMI kabel is het mogelijk om hierop een laptop aan te sluiten. De laptop dien je zelf mee te nemen met daarop de presentatie. Uiteraard kan het geluid via ons geluidssysteem worden afgespeeld.

Wij hebben 1 draadloze microfoon beschikbaar waar ten alle tijden gebruik van gemaakt mag worden.

Wij vragen om minimaal zeven dagen van tevoren het aantal gasten door te geven.

Uiteraard kunnen wij hiervoor zorgen. Wij hebben vele contacten met diverse entertainment. Van live muziek tot aan feestDJ’s. Alles is mogelijk.

Vier je feest bij Brabantse Land