Skip to content

Iets te vieren?

Dat doe je met echte Brabantse gastvrijheid
0
Feestjes
gevierd
0
Aantal keren
geproost
foto 2

Feestlocatie

Een sfeervolle feestzaal met overdekt privé terras, de
gehele gelegenheid tot je beschikking. Ontvang hier je gasten die wij vervolgens verzorgen met echte Brabantse gastvrijheid. Wij bieden all-in feestarrangementen aan, gebaseerd op je wensen en het aantal verwachte personen. Wij helpen je graag met het samenstellen van deze arrangementen. Wordt het een heerlijk buffet of een gezellig feestavond met hapjes. Alles is mogelijk! 


Mogelijkheden

Groepen tot 50 personen

Iets te vieren met een klein gezelschap in een gezellige knusse ruimte? Wij bieden de mogelijkheid tot circa 50 personen om een gedeelte van de brasserie te benutten. Je kunt ervoor kiezen om te dineren in buffetvorm, een walking dinner of in de vorm van een 3- of 4-gangen diner. Bestaat de groep uit meer dan 50 personen raden wij jullie aan te informeren naar onze grotere feestzaal.

Babyshower high tea

Is je zus, beste vriendin, nichtje of collega zwanger? Tijd om haar (en de ongeboren baby) in het zonnetje te zetten met een babyshower! Wij bieden een gezellige babyshower high tea aan voor jullie als groep. De high tea zal plaatsvinden in onze knusse brasserie. Jullie mogen eventueel de tafel zelf feestelijk aankleden met diverse decoraties. Onze high tea bestaat uit 3 rondes: een kom huisgemaakte soep van het moment, hartige ronde met diverse mini-broodjes, wraps, koude & warme hapjes en een zoete ronde met mini-dessertjes. 

Prijs: 25.50 p.p. inclusief verse & kruidenthee

Kraamfeest

Willen jullie niet weken lang visite ontvangen, maar graag alles in één keer? Organiseer dan een gezellig kraamfeest op zaterdag- of zondagmiddag! Wij bieden jullie het volgende arrangement aan:

Onbeperkte dranken gedurende 3 uur

Sweet table bij binnenkomst in jullie gewenste kleuren

1 ronde diverse koude hapjes

2 rondes diverse warme hapjes

Diverse nootjes en zoutjes op tafel

Prijs: 25.50 p.p. / 12.75 per kind t/m 11 jr (0t/m3jr gratis)
 

Groepen van 50 tot 250 personen

Voor grote groepen bieden wij onze feestzaal aan met een aangrenzend overdekt buitenterras. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen en mogelijkheden. Wij lichten deze graag toe in een persoonlijk gesprek op onze locatie.

Culinaire invulling

Om het feest nog meer aan te kleden bieden wij diverse mogelijkheden aan voor lekkernijen bij de koffie, tafelgarnituren, hapjes & late night snacks. 

Dinervormen

Je kunt er ook voor kiezen om gezellig met je gasten te dineren in de vorm van een buffet, barbecue, a la carte of in de vorm van shared dining. Klik op de vorm die u graag wenst voor meer informatie en prijzen.

Entertainment

Indien gewenst, verzorgen wij meerdere vormen van entertainment. De feestlocatie is voorzien van discoverlichting, geluidsapparatuur binnen en buiten, een microfoon, beamer en projectiescherm. Door jarenlange ervaring hebben wij een groot relatiebestand met live entertainment, zoals feestDJ’s, bands, zangers & artiesten.  Alle boekingen en prijzen worden altijd gedaan in overleg.

“Een onvergetelijke dag met vrienden en familie”

Veelgestelde vragen

Onze locatie is voorzien van een groot TV-scherm centraal in de zaal. Via onze HDMI kabel is het mogelijk om hierop een laptop aan te sluiten. De laptop dien je zelf mee te nemen met daarop de presentatie. Uiteraard kan het geluid via ons geluidssysteem worden afgespeeld.

Wanneer jouw laptop een HDMI-aansluiting heeft, werkt dit altijd. Testen doen we samen met jullie voorafgaand aan het feest.

Wij hebben 1 draadloze microfoon beschikbaar waar ten alle tijden gebruik van gemaakt mag worden.

Wij vragen om minimaal zeven dagen van tevoren het aantal gasten door te geven.

Vuurwerk is niet toegestaan bij onze locatie. Wij willen graag rekening houden met onze buren. Eventueel sterretjes mogen buiten aangestoken worden. Bij het strooien van confetti of rozenblaadjes binnen of buiten worden extra schoonmaakkosten gerekend.

Ja zeker. Onze locatie is voorzien van een invaliden toilet en is rolstoeltoegankelijk.

Onze maximale capaciteit is voor 250 gasten. Buiten hebben we nog meer plaatsen.

Wij willen graag rekening houden met onze buren. Eventueel sterretjes mogen buiten aangestoken worden. Bij het strooien van confetti of rozenblaadjes binnen of buiten worden extra schoonmaakkosten gerekend.

Dat is mogelijk. Graag vooraf even doorgeven, zodat we hier op de juiste manier rekening mee kunnen houden.

Vier je feest bij Brabantse Land