Skip to content

De dag van jullie leven

Trouwen in het Brabantse Land
0
Bruioften
Verzorgd
0
Taarten
aangesneden
bruiloft 1

Trouwlocatie

Het Brabantse Land is uitgeroepen tot één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Altena. Liefde, gezelligheid, warmte en gastvrijheid. Deze dag moet aan al jullie wensen voldoen. Onze weddingplanners helpen graag met het organiseren van deze onvergetelijke dag. Wij zorgen dat al jullie wensen in vervulling gaan.


Mogelijkheden

Ceremonie

Een mogelijkheid is om elkaar het ja-woord te geven in de prachtige tuin van Het Brabantse Land. Bij regen zit je droog onder onze grote veranda. Witte stoelen, (live) muziek erbij, prachtige bloemstukken… een perfecte dag. Informeer ons over je wensen en wij organiseren een prachtige ceremonie.

 

Bruidstaart en toast

Bij een bruiloft hoort een bruidstaart. Wij bieden de mogelijkheid om deze geheel aan jullie wensen te voldoen. Bij een afspraak met onze professionele bakker bespreken jullie je keuze qua smaak en stijl. Bij de bruidstaart bieden wij de mogelijkheid voor een liefdevolle toast met jullie gasten op het overdekte terras bij onze buitenbar.

Bruiloftsdiner

Geniet van een prachtig bruiloftsdiner met al jullie daggasten op ons overdekte terras. Iets te koud buiten? Uiteraard is het binnen in onze unieke feestzaal ook mogelijk. Kies uit de volgende mogelijkheden:

Feestavond / Receptie

Na het bruiloftsdiner is het tijd voor de feestavond of de receptie. Wij zorgen dat niets hieraan ontbreekt. Een complete avond, geheel verzorgd aan de hand van jullie wensen. Hapjes, drankjes, tafelgarnituren, entertainment… alles is zelf te bepalen. Jullie zijn van harte welkom voor een rondleiding door onze feestlocatie, een vrijblijvend gesprek over de wensen en een kostenbegroting.

Entertainment

Indien gewenst, verzorgen wij meerdere vormen van entertainment. De feestlocatie is voorzien van discoverlichting, geluidsapparatuur binnen en buiten, een microfoon en een projectiescherm. Door jarenlange ervaring hebben wij een groot relatiebestand met live entertainment, zoals feestDJ’s, bands, zangers & artiesten. Alle boekingen en prijzen worden altijd gedaan in overleg met het bruidspaar.

Inrichting

De feestzaal is sfeervol en eigentijds ingericht en wordt geheel afgestemd op het aantal verwachte gasten. Houten ronde tafels geschikt voor 8 personen staan verspreid door onze zaal en daarnaast een aantal hoge statafels met krukken. 

Zij gingen je voor

De feestzaal met overdekt terras

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker! Er worden al volop bruiloften geboekt voor 2025/2026. Bovendien mogen jullie altijd een afspraak maken om onze locatie te bezichtigen. 

Uiteraard! Wij nodigen jullie graag uit voor een rondleiding en een vrijblijvend gesprek om jullie wensen te bespreken. Wij zullen vervolgens een offerte samenstellen die geheel gebaseerd is op deze wensen. Daarnaast kunnen wij een optie zetten op jullie ideale trouwdatum. Deze optie blijft 2 weken geldig.

Dat is zeker mogelijk! Wij hebben een groot overdekt buitenterras waar een mooie ceremonie kan plaatsvinden.

Onze locatie is voorzien van een groot TV-scherm centraal in de feestzaal. Via onze HDMI-kabel is het mogelijk om hierop een laptop aan te sluiten. De laptop dien je zelf mee te nemen met daarop de presentatie. Uiteraard kan het geluid via ons geluidssysteem worden afgespeeld.

Wanneer jouw laptop een HDMI-aansluiting heeft, werkt dit altijd. Testen doen we samen met jullie voorafgaand aan het feest.

Wij hebben 1 draadloze microfoon voor jullie beschikbaar waar ten alle tijden gebruik van gemaakt mag worden.

Wij vragen om minimaal zeven dagen van tevoren het aantal gasten door te geven.

Vuurwerk is niet toegestaan bij onze locatie. Wij willen graag rekening houden met onze buren. Eventueel sterretjes mogen buiten aangestoken worden. Bij het strooien van confetti of rozenblaadjes binnen of buiten worden extra schoonmaakkosten gerekend.

Er is een garderobe aanwezig op onze locatie. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade of vermissingen.

Onze maximale capaciteit voor de feestzaal is 250 gasten. Buiten hebben we nog 80 overdekte zitplaatsen. Bovendien hebben wij nog 100 zitplaatsen in onze Brasserie. Deze ruimte kan bij meer dan 250 personen afgehuurd worden. 

Dat is mogelijk. Graag vooraf even doorgeven, zodat we hier op de juiste manier rekening mee kunnen houden.

Neem vrijblijvend contact op