Evenementen, trouwen, partycentrum en catering

Het Brabantse Land

Over ons

In het plaatsje Rijswijk Noord-Brabant, vlakbij Woudrichem, vindt u Evenementen locatie Het Brabantse Land. Gelegen in Het Land van Heusden en Altena.

De naam zegt het al: gezelligheid kent geen tijd in Brabant. Een sfeervolle en gezellige feestlocatie die uitermate geschikt is voor allerlei evenementen, of het nu gaat om een feest voor honderden personen of een bijeenkomst voor een kleine groep, alles is mogelijk bij Het Brabantse Land.

teamfoto

Feest in sfeer en stijl

Op de dag van uw feest wilt u niets aan het toeval overlaten. Daarom biedt feest locatieHet Brabantse Land u zekerheid in de organisatie van uw receptie, diner en feest. En dat volledig aangepast aan uw wensen. De sfeer van de Brabantse gastvrijheid staat centraal bij Het Brabantse Land en daarnaast staan wij garant voor een gezellige ambiance en een perfecte verzorging van uw evenement.

Onze locatie is voorzien van klimaatbeheersing en is geschikt voor 30 tot 350 personen. De beste kennismaking is een persoonlijk gesprek en een bezoek aan onze sfeervolle locatie. Dus bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.Wij willen u graag begroeten en rondleiden.

Start typing and press Enter to search