Skip to content

Vier je Kerst bij Brabantse Land

Kerstborrel of diner

Voor bedrijven of groepen

Hebben jullie interesse om met het bedrijf of met een groep een eindejaarsborrel, Kerstbrunch of Kerstdiner te organiseren? Dat kan bij ons! Dit is mogelijk vanaf 10 personen in de brasserie of voor een grotere groep in de feestzaal (indien beschikbaarheid). Wij horen graag jullie wensen en kunnen deze verwerken in een offerte op maat. 

Kerstavond ZO 24 dec

Christmas dining to share

Beleef een gezellige Kerstavond met je vrienden of familie in Het Brabantse Land. Wij serveren deze avond een 4-gangen menu in de vorm van shared dining. Een proeverij van heerlijke gerechten in een Kerstthema. Deze gerechten worden gepresenteerd op grote planken op tafel om gezellig met elkaar te delen.

Prijs menu 44.50 pp / Prijs per kind 22.50


Live Cooking Christmas Brunch

Zondag 24 dec, 1ste Kerstdag & 2de Kerstdag
Aanvang 12.00u

Heerlijk brunchen tijdens de Kerstdagen met je vrienden of familie, dat kan bij ons op zondag 24 , maandag 25 & dinsdag 26 december. 

Buiten worden jullie vriendelijk ontvangen door onze sneeuwman en worden jullie begeleid naar de gereserveerde tafel. Onze binnen- & buitenlocatie is geheel in een sfeervol Kerstthema ingericht. Ons keukenteam presenteert een uitgebreide brunch met live cooking en diverse foodstands met ieder een eigen thema. Zij zorgen niet alleen voor smaakvol eten, deze foodstands zorgen voor een beleving voor uw gasten. Met een ruime keuze aan foodstands is er voor ieder wat wils.

Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht! Een aparte kinderfoodstand zorgt ervoor dat ook zij niks te kort komen. Onbeperkt genieten van al dat lekkers! Onze sneeuwman neemt de kinderen halverwege de brunch mee voor een gezellige kinderdisco in onze feestzaal. 

€38.50 p.p. / kinderen t/m 11 jaar €19.50

Nieuwjaars
Dinnershow

Zaterdag 13 januari 2024 organiseert Het Brabantse Land in samenwerking met NDR Music een Nieuwjaars dinnershow. Een show vol entertainment, cabaret, zang, dans en een heerlijk 3-gangendiner. Een gezellig avondje uit met je vrienden of familie. Reserveren is al mogelijk! Bekijk het volledige menu op de poster en geniet van een leuke avond!

Deuren open 19:00u

Showtime 19:30u

Eindtijd 22:30u 

Nieuwjaarsborrel of diner

Voor bedrijven of groepen

Hebben jullie interesse om met het bedrijf of met een groep een Nieuwjaarsborrel of diner in januari te organiseren? Dat kan bij ons! Dit is mogelijk vanaf 10 personen in de brasserie of voor een grotere groep in de feestzaal (indien beschikbaarheid). Wij horen graag jullie wensen en kunnen deze verwerken in een offerte op maat. 

BORRELPLANK AFHALEN

Krijgen jullie rondom de feestdagen ook visite over de vloer? Gezellig! Natuurlijk wil je je vrienden en familie verwennen met heel veel lekkers. Bestel nu onze luxe borrelplanken op de onderstaande afhaaldagen. De borrelplanken zijn zeer rijkelijk gevuld met:
-Toast
-Kipgehaktballetjes
-Satéspiesje
-Olijven
-Coppa di Parma
-Truffelkaas
-Pestokaas
-Makreel
-Gerookte forel
-Pepadew
-Gerookte amandelen
-Zongedroogde tomaatjes
-Gerookte zalm 

Fingerfood borrelplank  €19.50 p.p.

*Afhalen kan om 15:00u tot uiterlijk 15:30u. 

*Betaling contant of pin

*Vanaf 2 personen te bestellen

Neem vrijblijvend contact op