Skip to content

Brabantse Land

Een warme familie
om bij thuis te komen

Brabantse Land

Gastvrij

De Brabantse gastvrijheid staat bij ons centraal. Een thuisgevoel is wat wij onze gasten geven. 

Ambacht

Puur genieten van ambachtelijke gerechten. Wij staan voor eerlijke en kwalitatief goede producten.

Passievol

Met passie voor het vak, doen wij iedere dag wat wij het liefst doen. Jou een mooie dag laten beleven.

Samenkomen

Samen is beter dan alleen. Vier het leven met jouw vrienden, familie of dorpsgenoten.

Horeca totaalconcept

Lunchen, borrelen en dineren in de brasserie of op ons terras, snacken & happen in de cafétaria, trouwen, feesten of een bijeenkomst organiseren in de feestzaal. Alles is bij ons mogelijk!

Brasserie & terras

Lunchen, borrelen, dineren in onze brasserie of op ons overdekte terras. Onze uitgebreide menukaarten worden elk seizoen gewisseld en sluiten aan bij de wensen van onze gasten. Robuuste en eerlijke gerechten combineren met toegankelijke wijnen en ijskoude cocktails. Zakelijk of privé, voor elk moment zijn wij voor jullie geopend.

Cafetaria

Geen zin om te koken of zin in een snelle hap? Naast ons grote aanbod in snacks en verse friet maken wij elke dag verse burgers, maaltijden en soepen voor onze gasten. Deze zijn gemakkelijk af te halen in onze cafetaria. Uiteraard hebben wij ook voldoende zitplaatsen zowel binnen als buiten.

Feestzaal

Een bijzondere gelegenheid om te vieren? Dat kan bij Brabantse Land! Onze feestzaal beschikt over een groot overdekt terras, waar alle gasten kunnen genieten van elk moment. Prachtige bruiloften, grote bedrijfsfeesten, kleine verjaardagen, intieme condoleance of zakelijke bijeenkomsten, de gehele zaal met terras is geheel voor elke gelegenheid tot jullie beschikking.

wat anderen zeggen

bruiloft-02
Wij hebben onze bruiloft hier gevierd en wij weten geen betere plek om het te vieren! Vanaf het begin tot het eind was het top verzorgd en echt een feest! Marcel en zijn team staan voor klantvriendelijkheid, hele goede service en niets is te gek. Het eten was ook geweldig. Onze gasten en wij hebben het hier nog over, net zoals jullie top team iedere keer weer benoemd wordt. Bedankt voor alles!
Sharleen en Merlin
foto-recensie-Annemiek-Vos
Afgelopen kerst samen met onze familie genoten van het kerstbuffet. Echt een aanrader, alles was heerlijk maar de Tiramisu was echt onze favoriet! Het buffet werd keurig volgens afspraak thuis bezorgd en opgehaald. Wat een service, echt Top! Marcel en zijn team nogmaals bedankt!
Annemiek Vos
foto-recensie-Linda Lievaart
Afgelopen zaterdag hebben we onze 12,5 jarige bruiloft in het Brabantse land gevierd. Alles was top geregeld! Van te voren hebben we met de familie daar heerlijk gegeten. We zijn niks tekort gekomen. En tijdens het feest was het ook goed geregeld! Mensen bedankt voor de goede zorgen! We hebben een superfeest gehad!
Linda Lievaart
Bruiloften
Echt een top locatie om je bruiloft te vieren. Alles wordt tot in de puntjes verzorgt en niks is te gek!! Wij hadden ons geen betere locatie kunnen wensen. Marcel en team jullie zijn super!!!
Demi Donkersloot – de Heus
Bruiloften
Top locatie! Onze bruiloft was tot in de puntjes geregeld!! Vriendelijk personeel, lekker eten en een top feestje!
Corina van Felius Vink
Reserveer nu bij het Brabantse Land