De mooiste dag uit uw leven

Trouwen

TROUWLOCATIE HET BRABANTSE LAND

Liefde, gezelligheid, warmte, gastvrijheid. Deze dag moet aan al uw wensen voldoen. Partycentrum ‘Het Brabantse Land’ helpt u graag met het organiseren van deze onvergetelijke dag. Bruisende champagne, een geheel verzorgd huwelijksdiner, een top feestavond, al uw wensen zullen bij ons in vervulling gaan.

BALLONNEN

FOTOGRAFIE

BRUIDSKAPSELS

ENTERTAINMENT

FEESTZAAL

FOTOZUIL

Uw Trouwdag

Uw gasten worden vriendelijk ontvangen in ons partycentrum door onze gastheer. Een sprankelende tafel vol met aardbeien Champagne verwelkomt uw gasten in de bruidszaal. Tijdens het proosten op jullie huwelijk staat er een eerste klas bruidstaart op jullie te wachten, opgemaakt door de ambachtelijke banketbakker. Wilt u echter uw bruidstaart zelf verzorgen dan is dat geen enkel probleem voor ons.

Daggasten

Een eventuele optie is om uw gasten in de ochtend/middag te ontvangen voor u vertrekt naar het gemeentehuis/kerk met een kopje koffie of thee en belegde broodjes/lunchpakketen in Het Brabantse Land. Zo voorkomt u enige stress op de dag zelf. Deze lunch kan bovendien verzorgt worden bij u thuis.

Huwelijksdiner

Onze huiskok verzorgt samen met uw smaak en wensen een overheerlijk diner. Wilt u dineren in buffetvorm met warme en koude gerechten of kiest u liever voor ‘live cooking’ met een Brabantse grill of laat u zich liever bedienen met een a la carte diner? Alles is mogelijk en wordt geheel afgestemd naar uw persoonlijke voorkeur.

Feestavond

Aan uw feestavond zal niets ontbreken. Wij verzorgen voor u een complete feestavond met swingende muziek, diverse luxe koude en warme hapjes, verassend entertainment en verschillende dranken naar keuze. U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons partycentrum, een vrijblijvend gesprek over uw wensen en een kostenbegroting.

Start typing and press Enter to search