Feesten & Partijen

De feestzaal

Verjaardag, Jubileum, kraamfeest of huwelijk

Een bijzondere gelegenheid om te vieren? Dat kan bij Het Brabantse Land!

In de sfeervolle feestzaal ontvangen wij graag met onze Brabantse gastvrijheid uw gasten. De gehele feestzaal, met daarbij een overdekt privéterras, is geheel voor uw gelegenheid tot de beschikking.

 

*Verjaardagen

*Jubilea

*Huwelijken

*Kraamfeesten

*Familiereünies

*Recepties

 

Bij elke gelegenheid bieden wij all-in feestarrangementen aan gebaseerd op uw wensen voor het aantal verwachte personen. Wij helpen u graag met het samenstellen van deze arrangementen. Of u nu een buffet wilt aanbieden of een feestavond met hapjes. Alles is mogelijk! Hieronder vindt u de mogelijkheden voor de invulling van uw feest:

 

All-in Drankarrangementen incl. zaalhuur, tafelaankleding & bediening

2-uurs           €14,00 p.p.

3-uurs           €18,00 p.p.

4-uurs           €20,50 p.p.

4,5 uur          €21,50 p.p.

5-uurs           €22,50 p.p.

Dranken kunnen ook verzorgd worden op nacalculatie

 

Warme dranken    

Koffie, Thee, Cappuccino, Latte Macchiato, Espresso

Frisdrank

Coca Cola, Fanta, Sprite, Chaudfontaine, Fuze Tea (Green) etc.

Bier van de tap

Hertog Jan

Speciaal bier        

Hertog Jan Enkel, Trippel, (Lente)Bock, Weizener, Karakter, Bastaard

Hoegaarden Rosè, Radler, Radler 0%, Jupiler 0%, Liefmans

Wijn

Huiswijnen wit zoet & droog, rood, rosé & hugo

Binnenlands ged.

Vieux, jenever, bessenjenever, port, vermouth, Passoa, Schrobbeler, Jägermeister

Buitenlands gedistilleerde dranken worden berekend op nacalculatie.

 

Toast- of welkomstdrankje

U kunt ervoor kiezen om uw gasten te verwelkomen met een feestelijke drankje of te toasten als al uw gasten binnen zijn.

 

Kir Royal                                           €3,50 p.p.

Hugo met ijs, limoen & munt      €3,75 p.p.

Prosecco                                            €4,00 p.p.

Cava                                                   €4,00 p.p.

Welkomstcocktail met fruit         €4,00 p.p.

 

Culinaire Invulling

Om uw feest nog meer aan te kleden bieden wij diverse mogelijkheden aan voor lekkernijen bij de koffie, tafelgarnituren, hapjes, late night snacks, buffetten, barbecues en Tapas Diners.

HUISGEMAAKT IN ONZE EIGEN KEUKEN:

Appelkruimelkoekje                               €1,50 p.p.
Petit Crème Bitterkoekjes                     €1,75 p.p.
Grootmoeders appeltaart                      €2,50 p.p.
Gebak & taarten in diverse smaken    €2,75 p.p.

Luxe Bonbons                                         €1,00 p.p.
Petit-fours                                                €2,10 p.p.
Petit-fours met trouwfoto                    €2,40 p.p.
Slagroomsoesjes                                     €0,95 p.p.

Mogelijkheden voor tafelgarnituren, hapjes & late night snacks tijdens een feestavond of receptie kunt u vinden op onze pagina ‘Hapjes’.

U kunt er ook voor kiezen om gezellig met uw gasten te dineren in de vorm van een buffet, barbecue, a la carte diner of in de Tapas vorm. Kijk hiervoor op onze pagina ‘Culinair’.

 

Entertainment

Het Brabantse Land verzorgt, bij gewenst, ook verschillende vormen van entertainment. Onze feestlocatie is voorzien van discoverlichting, voldoende geluidsapparatuur binnen en buiten, een microfoon, beamer & projectiescherm.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot relatiebestand opgebouwd met live entertainment, zoals feestDJ’s, bands, zangers & artiesten. Heeft u interesse in dit entertainment? Wij kunnen voor u opzoek gaan naar iets wat bij uw feest past. Boekingen & prijzen worden in overleg met u gedaan.

De Hoofdzaal

Deze zaal biedt ruimte voor circa 150 personen voor grote feesten. De zaal kan ook worden ingericht voor bijvoorbeeld 30 personen door deze op een sfeervolle wijze te halveren. Dit is uitermate geschikt voor kleinere feesten, zoals verjaardagen, kraamfeesten, familiefeesten, diners etc.

Het Brabants Café

Het gezellig en huiselijke café is ingericht met vele statafels met barkrukken, een grote ‘Brabantse bar’ en cafétafeltjes met roodbruine stoelen. Afhankelijk van de opstelling biedt dit café ruimte tot 50 personen en is zeer geschikt voor allerlei feestjes, borrels en verjaardagen. Tevens kan dit Brabants café als uitbreiding worden ingezet bij de Hoofdzaal voor grotere feesten.

De Balustrade

De Balustrade is eveneens ingericht met een ‘Brabantse bar’. Verder staan hier wit-opgedekte tafels met offwhite beklede stoelen en biedt ruimte voor circa 60 personen. Vanaf deze vide heeft men een prachtig podium zicht. Dit is de perfecte plaats voor lunches, diners, cursussen, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Tevens kan ook De Balustrade als uitbreiding worden ingezet bij Het Brabants Café en de Hoofdzaal voor grotere feesten.

Terras

De locatie is voorzien van een gezellig terras voor een prettig verblijf in de zomermaanden, daar is plaats voor circa 70 personen. Grote punttenten en dakplatanen bieden schaduw en beschutting aan uw gasten. Aan dit terras bevindt zich onze door uw rokende gasten, zeergewaardeerde Pafkiet.

De inrichting van deze niveaus wordt geheel aangepast aan uw wensen en het aantal gasten. Voor kleinere feestjes bieden wij u speciale feestarrangementen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Start typing and press Enter to search