Het Brabantse Land als multifunctionele locatie

Zalen

De feestzaal

Het Brabantse Land is de geschikte locatie voor uw feest! Heeft u trouwplannen? Verwacht u binnenkort een kindje? Bent u al bijna 50-jaar getrouwd? Of zoekt u een locatie voor een spetterend bedrijfsfeest?

Partycentrum Het Brabantse Land in Rijswijk heeft de afgelopen jaren vele gasten een onvergetelijke dag mogen bezorgen. Inmiddels heeft ons Partycentrum een totaal nieuwe look gekregen met daarbij een overzichtelijke, moderne website. Wij staan bekend voor onze gastvrijheid, professionaliteit en goede service.

Marcel Munters, de gastheer van Het Brabantse Land, heet u van harte welkom om een kijkje te nemen in onze feestlocatie. In een persoonlijk gesprek worden al uw wensen over uw feest besproken en uitgevoerd.

Het Partycentrum beschikt over een eigen keuken waarin allerlei gerechten, buffetten, Tapas & andere culinaire hapjes gemaakt worden. Onze huis koks stellen samen met de gast het gewenste buffet, (tapas)diner of lunch samen. De complete catering zal samengesteld worden aan de hand van uw wensen.

De locatie is verdeeld in drie niveaus en een terras. Afhankelijk van de diverse niveaus kunnen wij uw feest organiseren tot over de 330 personen. Zie hieronder meer gedetailleerde informatie over onze verschillende ruimtes.

De Hoofdzaal

Deze zaal biedt ruimte voor circa 150 personen voor grote feesten. De zaal kan ook worden ingericht voor bijvoorbeeld 30 personen door deze op een sfeervolle wijze te halveren. Dit is uitermate geschikt voor kleinere feesten, zoals verjaardagen, kraamfeesten, familiefeesten, diners etc.

Het Brabants Café

Het gezellig en huiselijke café is ingericht met vele statafels met barkrukken, een grote ‘Brabantse bar’ en cafétafeltjes met roodbruine stoelen. Afhankelijk van de opstelling biedt dit café ruimte tot 50 personen en is zeer geschikt voor allerlei feestjes, borrels en verjaardagen. Tevens kan dit Brabants café als uitbreiding worden ingezet bij de Hoofdzaal voor grotere feesten.

De Balustrade

De Balustrade is eveneens ingericht met een ‘Brabantse bar’. Verder staan hier wit-opgedekte tafels met offwhite beklede stoelen en biedt ruimte voor circa 60 personen. Vanaf deze vide heeft men een prachtig podium zicht. Dit is de perfecte plaats voor lunches, diners, cursussen, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Tevens kan ook De Balustrade als uitbreiding worden ingezet bij Het Brabants Café en de Hoofdzaal voor grotere feesten.

Terras

De locatie is voorzien van een gezellig terras voor een prettig verblijf in de zomermaanden, daar is plaats voor circa 70 personen. Grote punttenten en dakplatanen bieden schaduw en beschutting aan uw gasten. Aan dit terras bevindt zich onze door uw rokende gasten, zeergewaardeerde Pafkiet.

De inrichting van deze niveaus wordt geheel aangepast aan uw wensen en het aantal gasten. Voor kleinere feestjes bieden wij u speciale feestarrangementen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Start typing and press Enter to search